Joyce Egelman

"Dat wat je aandacht geeft dat groeit"

Het beste uit jezelf halen

Als je net als ik erin gelooft dat wij alle talenten in ons hebben om alles te kunnen bereiken wat we willen, dan is het goed om te weten wat je talenten zijn en hoe je deze voor je kunt laten werken.

Jij bent verantwoordelijk voor het managen van je talent en een bewuste keuze hierin maken kan het verschil maken. Als jij de keuze durft te maken om te groeien en te willen ontwikkelen, dan ben ik er om op een inspirerende, interactieve en uitdagende manier jou te ondersteunen en inzicht te geven in de weg naar kunnen.

Jou en/of je team te ondersteunen in dit proces van bewustwording, te zien groeien door mijn aandacht, is waardoor ik elke dag met ongelofelijk veel plezier aan het werk ga.

Bekijk alle netwerk partners

Recente projecten

  • Adviesvaardigheden voor communicatie/pr-adviseurs
  • Teamtrainingen voor zelforganiserende teams in de zorg
  • Training feedback gesprekken
  • Training gespreksvaardigheden
  • Omgaan met weerstand
  • Ontdekken van verborgen talenten

Ik ben afgestudeerd aan de toneelacademie als eerste graad dramadocent en heb verschillende cursussen gevolgd ten behoeve van mijn vak. Na jaren als trainingsacteur te hebben gewerkt ben ik in 2012 als trainer aan het werk gegaan. In deze functie heb ik geleerd de vraag achter de vraag te stellen zodat ik een op maat gemaakte training kan ontwikkelen.

Voor mij start de perfecte dag met zonnestralen door het raam en een heerlijke kop cappuccino voordat het huis in beweging komt.

Wandelschoenen aan en er op uit met mijn fantastische Ierse Terriër. Samen de buitenlucht opsnuiven. Ik geniet van haar levenslust, plezier, nieuwsgierigheid en de ontmoetingen met andere honden. Voor mezelf heeft het nog een andere belangrijke werking. Wandelen haalt de haast uit mijn hoofd. Het brengt me van mijn hoofd in mijn lijf en daarmee in het hier en nu. Het geeft me de mogelijkheid verbinding te krijgen zodat ik de dag in kan met aandacht voor mezelf en voor de ander.

Een hele dag samen met mijn gezin en daarbij de mogelijkheid hebben om dat te doen wat ons gelukkig maakt, is het mooiste dat er is. Als we dan ergens op de dag dit ook met vrienden kunnen delen, de zon is blijven schijnen, er wordt gelachen en mijn man heerlijk kookt, dan is de ideale dag bijna rond. Want voor dat het echt over is moet er nog gedanst worden. Een dag niet gedanst is een dag niet geleefd.