Lee Kwan Koo new office manager CORDES

29/08/2017

Wij zijn verheugd u te melden dat per 1 september Lee Kwan Koo als nieuwe office manager is gestart. Zij is de ‘nieuwe spin in het web’ van Cordes. Naast de ondersteuning van de partners zorgt ze ervoor dat het kantoor op rolletjes loopt, heeft ze e-mail contact en kunt u haar aan de telefoon treffen.

Projecten die ze op korte termijn op haar neemt is het overgaan op een nieuw automatiseringssysteem en het kantoor verdergaand digitaliseren.

Bij CORDES vinden wij het belangrijk dat we continue leren en innoveren, de klant centraal staat en altijd professioneel wordt benaderd. De interne organisatie is zodanig opgezet dat wij in staat zijn snel en doelgericht projecten aan te gaan en uit te voeren. Juist ook de afwisseling van werkzaamheden, de vele verschillende opdrachtgevers, projecten en de ambitie van CORDES  spreekt Lee Kwan aan.

Ze verwacht met haar Arbeids- en Organisatie Psychologie achtergrond een kritische klankbord voor de partners zal zijn.
Ze ziet ernaar uit om met u als klant, partner of toeleverancier samen te werken. Klik hier voor meer informatie over Lee Kwan Koo

Verder willen we nogmaals Marga Wout bedanken. Na ruim 18 jaar als betrokken en hardwerkende secretaresse bij ons te zijn geweest is ze nu een nieuwe levensfase ingegaan. Zij heeft nu meer ruimte om met haar hobbies bezig te zijn en tijd met haar vrienden en gezin door te brengen.  

Wij zullen Marga’s loyaliteit, gezelligheid en haar tomeloze inzet missen en wensen haar heel veel geluk in haar nieuwe levensfase.

Teven willen we Alice Neuteboom en Heleen Snoep bedanken voor de secretariële opvang tijdens de zomerperiode.

Bekijk alle nieuwsberichten