Rieteke Bakker & Frank van der Endt duiken in een internationaal en professioneel bad!!

20/05/2017

Rieteke Bakker en Frank van der Endt vertrekken zaterdag 20 mei as. voor een week naar het grootste internationale congres op ons vakgebied de ATD (Association Talent Development) 2017 Internationale Management Conferentie in Atlanta.

Tijdens dit vierdaagse congres dragen de zogenaamde goeroes uit ons vak hun wijsheden over en worden nieuwe trends, theorieën en inzichten gedeeld. Bovendien zijn er meer dan 300 verschillende workshops met thema’s als Leadership & Management Development, Executive Coaching, Organizational Culture & Change en Performance Improvement.

Zij laten zich graag inspireren, voeden en professionaliseren. Niet in de laatste plaats om klanten nu en in de toekomst van dienst te zijn.

Als er een bepaald onderwerp is waar u of uw organisatie behoefte aan heeft, laat het dan weten (via de mail: vanderendt@cordes.nl ), zodat zij daar gericht naar op zoek kunnen gaan.

Via de volgende social media kanalen kunt u hen de komende periode volgen. Mocht u er een vraag tijdens het congres bij u opkomen, schroom niet deze te stellen, dat kan via:  twitter @FrankvanderEndt instagram:frankvanderendt  Face book Frank van der Endt linkedin

Zij zijn voornemens om over hun bevindingen na het congres minimaal een keer een interactieve facebook webinar te houden. Het gaat dan om een live college via facebook, ook dan kunnen direct vragen gesteld worden.

 Zij zien uit naar een bijzonder congres en verwachten dat ook dat (potentiële) klanten daarvan gaat profiteren. httpp://http://www.atdconference.org/

Bekijk alle nieuwsberichten