Cordes opnieuw voor vier jaar ISO 9001 gecertificeerd!

21/09/2017

Op 28 en 29 juni jl. kwam Annette van Dijk van SGS voor de NEN-ISO 9001:2015 hercertificering.

Omdat we kwaliteit en continue verbetering essentieel vinden, zijn wij extra trots dat we weer met vlag en wimpel zijn geslaagd! Ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan alle eisen van de wereldwijd erkende ISO 9001-norm.

Wij zijn destijds als één van de eerste organisatie adviesbureaus van Nederland gecertificeerd. Dat hebben we gedaan op basis van de drie aspecten die ook in onze naam zijn terug te vinden.

CORDES staat voor: COmmitment, Resultaat en DESkundigheid. Onze kwaliteitsnormen en doelstellingen zijn leidraad in onze manier van werken. We beoordelen voortdurend onszelf en minimaal één keer per jaar extern door SGS. Dit gebeurt onder meer op basis van evaluaties (resultaat, klanttevredenheid, betrokkenheid) en onze eigen professionaliseringsactiviteiten.

Wij danken onze klanten en stakeholders in het vertrouwen in ons en het gezamenlijk werken aan voortdurende verbetering en rekenen erop om samen met u te kunnen blijven werken aan onze missie "Verbinding gericht op de toekomst".

Bekijk alle nieuwsberichten